آخرین خبرها
صفحه اصلی / درباره فناوری اطلاعات / تاریخچه مرکز فناوری اطلاعات

تاریخچه مرکز فناوری اطلاعات

مرکز فناوری اطلاعات دانشگاه آزاد اسلامی استان قم از سال ۱۳۶۹با مدیریت  آقایان سید محمدرضا محرمی و همکاری فرهاد جزی فعالیت خود را آغاز نمود در ابتدا اطلاعات دانشجویان با نرم افزاری که به زبان برنامه نویسی Cobol نوشته شده بود در رایانه ثبت می گردید.

پس از آن در سال ۱۳۷۵ با مدیریت فرهاد جزی برنامه ای تحت DOS و به زبان FoxPro تهیه و اجرا گردید.

از سال ۱۳۸۲ با تغییر آن به Visual Fox و نصب و راه اندازی Thin Client و نرم افزار های کار Citrix ادامه یافت.

از سال ۱۳۸۶ برنامه مروارید با بانک اطلاعات Oracle و قابلیت های مناسب استقرار یافت.

از سال ۱۳۸۹ با ابلاغ سازمان مرکزی برنامه سازمان به نام Sida با بانک اطلاعاتی ServerSQL  نصب و راه اندازی گردید. (به دلیل نداشتن برنامه های پزشکی و دبیرخانه همچنان برنامه مروارید نیز فعال می باشد.)

در سال ۱۳۹۳ با مدیریت امیر اسماعیلی نرم افزار Sida به نسخه تحت وب و یکپارچه مروارید به روز رسانی گردید.

هم اکنون دانشگاه آزاد اسلامی استان قم با استفاده از سامانه یکپارچه مروارید شامل آموزش، اتوماسیون اداری، کنترل حضور غیاب و …. در حال کار می باشد.